Ενημέρωση για την επαναλειτουργία του Σχολείου

Αγαπητοί γονείς, με βάση την ενημέρωση που έχουμε έως τώρα, τα σχολεία θα επαναλειτουργήσουν τη Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020.

Οι μαθητές θα έρχονται εκ περιτροπής και θα είναι χωρισμένοι σε ομάδες.

Η ομάδα Α θα προσέρχεται τη μία εβδομάδα Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, η ομάδα Β Τρίτη, Πέμπτη και την άλλη εβδομάδα εναλλάξ, δηλαδή η ομάδα Β Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και η ομάδα Α Τρίτη, Πέμπτη.

Τις ομάδες των παιδιών θα σας τις στείλουν με e-mail οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί των τάξεων σήμερα και/ή θα τις αναρτήσουν στην πλατφόρμα τους.

Ξεκινάμε από αυτήν τη Δευτέρα με την ομάδα Α.

Έχουμε φροντίσει να βάλουμε τα παιδιά που έχουν αδερφάκια στην ίδια ομάδα.

Τα παιδιά θα προσέρχονται το πρωί στις 8.00 π.μ.- 8.15 π.μ. το αργότερο και θα πηγαίνουν κατευθείαν στην σχολική αίθουσα τους, όπου εκεί θα τους περιμένει ο εκπαιδευτικός που έχει την πρώτη διδακτική ώρα στην τάξη τους.

Για λόγους καλής λειτουργίας η πόρτα εισόδου στην οδό Μικράς Ασίας θα κλείνει στις 8.15 π.μ..

Οι ενήλικοι δεν θα προσέρχονται στο σχολείο κατά τη διάρκεια λειτουργίας του. Για ό,τι θέλετε μπορείτε να πάρετε τηλέφωνο στο σχολείο στο 210-9611311, 210-9627840, και εάν υπάρχει επείγουσα ανάγκη να προσέλθετε, αυτό θα γίνεται πάντα μετά τις 1.30 μ.μ. έως 2.00 μ.μ. μετά από τηλεφωνική ειδοποίησή σας και τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Έχουμε φροντίσει να υπάρχουν οι κατάλληλες αποστάσεις στα θρανία, να υπάρχουν αντισηπτικά στις αίθουσες σύμφωνα με τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. και χρήσιμο θα είναι ο κάθε μαθητής/τρια να έχει αντισηπτικά μαντιλάκια στην τσάντα του/της.

Οι μαθητές/τριες θα κάνουν εκ περιτροπής τα διαλείμματά τους και θα ενημερωθείτε σχετικά με αυτά σύντομα.

Παρακαλούμε να παρακολουθείτε τον ιστότοπο του σχολείου μας καθημερινά, για να μπορείτε να ενημερώνεστε κι εσείς έγκαιρα.

Εάν έχετε κάποιο ερώτημα σχετικά, μπορείτε να επικοινωνείτε με το σχολείο εργάσιμες ώρες και ημέρες.

Σας ευχαριστούμε

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ