Συνέχεια στο προηγούμενο ενημερωτικό σημείωμα σχετικά με την επαναλειτουργία των σχολείων

Αγαπητοί γονείς ,

Σε συνέχεια του προηγούμενου ενημερωτικού σημειώματος με θέμα «Επαναλειτουργία των σχολείων» σας ενημερώνω ότι το Ολοήμερο Πρόγραμμα του σχολείου (1.15 μ.μ. έως 4.00 μ.μ.), καθώς και η Πρωινή Ζώνη (7.00 π.μ. – 8.00 π.μ.) δεν θα λειτουργήσουν  από τη Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020.

Τα παιδιά θα προσέρχονται το πρωί στο σχολείο από τις 8.00 π.μ. έως τις 8.15 π.μ. το αργότερο και θα σχολούν στις 1.15 μ.μ. όλοι/ες  οι μαθητές/τριες του σχολείου.

Επίσης, εάν κάποιοι γονείς δεν δύνανται, να προσέρχονται τα παιδιά τους  στο σχολείο από τη Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020 έως τη λήξη του σχολικού έτους συγκεκριμένους λόγους ,  παρακαλώ να συμπληρώσουν την παρακάτω Υπεύθυνη Δήλωση, όπου αναφέρονται και οι σχετικοί λόγοι.

Την προαναφερόμενη Υπεύθυνη Δήλωση,  μπορούν να στείλουν με e-mail στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας ή να την βάλουν σε φάκελο και να την ρίξουν στο γκρι  γραμματοκιβώτιο του σχολείου μας (όχι στο πράσινο), το οποίο βρίσκεται επί της οδού Αττικής  ατην είσοδο του σχολείου  έως και τη Δευτέρα στις 2.00 μ.μ.

Ευχαριστώ

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΚΟΥΤΑΛΕΛΗ ΕΛΕΝΗ