Λήξη διδακτικού έτους

Αγαπητοί γονείς,

Την Παρασκευή 25/06/2021 λήγει το διδακτικό έτος. Όλοι οι μαθητές θα προσέλθουν στις 8:15, θα παραλάβουν τους τίτλους προόδου και στις 9:00 θα γίνει αποχώρηση από τις εξόδους που φεύγουν καθημερινά.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Διευθυντής του Σχολείου σας εύχονται ένα χαρούμενο και ασφαλές καλοκαίρι.

Ενημέρωση Γονέων για το Α.Δ.Υ.Μ. για μαθητές/τριες που θα φοιτήσουν στη Δ’ Τάξη το σχ. έτος 2021-2022

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι για την Δ’ τάξη του 2021-22 θα πρέπει να εκδώσετε νέο  Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή/τριας (Α.Δ.Υ.Μ.), το οποίο θα πρέπει να προσκομιστεί με την έναρξη του σχολικού έτους.

Ο Διευθυντής

Θειόπουλος Κωνσταντίνος

Χωροταξική κατανομή μαθητών για την Α’ Γυμνασίου 2021-22

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι έχει αποσταλεί στο email που μας έχετε δηλώσει, το Γυμνάσιο στο οποίο θα φοιτήσουν οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης για το σχολικό έτος 2021-22. Σε περίπτωση που δεν λάβατε το μήνυμα, παρακαλώ ελέγξτε το φάκελο «ανεπιθύμητα» (spam).

Οι γονείς/κηδεμόνες που τυχόν επιθυμούν να υποβάλλουν ενστάσεις μπορούν να κλείσουν δια ζώσης ραντεβού στο τηλ. 2131617361 αποκλειστικά για τις ημερομηνίες 15-17-23 Ιουνίου 2021.

Ο Διευθυντής του σχολείου

Θειόπουλος Κωνσταντίνος

Ενημέρωση για το πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα»

Αγαπητοί γονείς,

Δείτε τα συνημμένα έντυπα προκειμένου να ενημερωθείτε σχετικά με τα κριτήρια επιλεξιμότητας, τον τρόπο υποβολής αιτήσεων και τη διάρκεια του προγράμματος «Ψηφιακή Μέριμνα», ώστε οι δικαιούχοι του προγράμματος να καταθέσουν την αίτησή τους, να την ολοκληρώσουν και να κάνουν χρήση των επιταγών που δικαιούνται έως την ημερομηνία λήξης του προγράμματος.

Ο Διευθυντής

Θειόπουλος Κωνσταντίνος

Απολύμανση του 11ου Δημοτικού Σχολείου Γλυφάδας

Ο Δήμος Γλυφάδας και πάλι δίπλα μας σε συνθήκες πανδημίας, έστειλε άμεσα συνεργείο για απολύμανση όλων των χώρων του σχολείου μας κατόπιν εμφάνισης επιβεβαιωμένου κρούσματος covid-19.

Αίθουσες, κοινόχρηστοι χώροι, το εργαστήριο πληροφορικής και οι τουαλέτες απολυμάνθηκαν, είναι έτοιμα και ασφαλή για χρήση από τους μαθητές και το προσωπικό του σχολείου.

Μένουμε ασφαλείς,μένουμε υγιείς, τηρούμε όλα τα πρωτόκολλα που θα μας βοηθήσουν να περάσουμε την πανδημία.

Ο σύλλογος διδασκόντων και ο διευθυντής του σχολείου,

Θειόπουλος Κωνσταντίνος

Αναστολή λειτουργίας του Α3 τμήματος του σχολείου μας

Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε για την αναστολή λειτουργίας του τμήματος A3 του σχολείου μας έως και 07-06-2021, λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος Covid – 19 σε μαθητή-τρια του τμήματος.

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας τα μαθήματα θα συνεχιστούν κανονικά με εξ αποστάσεως διδασκαλία (μέσω webex), πρωινό ωράριο, σύμφωνα με το ισχύον πρόγραμμα. Η ώρα έναρξης των μαθημάτων συμπίπτει με την αντίστοιχη του πρωινού προγράμματος και η διάρκειά τους θα είναι 30λεπτη.

Οι μαθητές/τριες του Α3 μπορούν να επιστρέψουν στο σχολείο την Τρίτη 8 Ιουνίου, εφόσον είναι ασυμπτωματικοί/ες, με την προϋπόθεση διενέργειας εντός 24ώρου από την προβλεπόμενη ημέρα επιστροφής, αυτοδιαγνωστικού ελέγχου με αρνητικό αποτέλεσμα. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Ο Διευθυντής του σχολείου

Θειόπουλος Κωνσταντίνος

Διδασκαλία β’ ξένης γλώσσας στο γυμνάσιο

Αγαπητοί γονείς μαθητών της ΣΤ’,

Σας ενημερώνουμε ότι στο 4ο ημερήσιο Γυμνάσιο Γλυφάδας και στο 7ο ημερήσιο Γυμνάσιο Γλυφάδας υπάρχει δυνατότητα επιλογής ως β’ ξένης γλώσσας η Ιταλική.

Επίσης όσοι επιθυμείτε διαφορετική β’ ξένη γλώσσα από αυτή που διδάχτηκε στο δημοτικό, δύναστε να υποβάλλετε αιτιολογημένη γραπτή αίτηση μέχρι την Τετάρτη 02/06/2021.

Ο Διευθυντής του σχολείου

Θειόπουλος Κωνσταντίνος

Αναστολή δια ζώσης λειτουργίας του τμήματος Α1

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι από την ερχόμενη Δευτέρα 24/05/2021 μέχρι και την Παρασκευή 28/05/2021 τα μαθήματα του τμήματος Α1 θα πραγματοποιούνται με εξ αποστάσεως διδασκαλία (μέσω webex), πρωινό ωράριο, σύμφωνα με το ισχύον πρόγραμμα, διότι εκπαιδευτικός του τμήματος ήρθε σε στενή επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα covid-19.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Ο Διευθυντής του σχολείου

Θειόπουλος Κωνσταντίνος

Αναστολή λειτουργίας των τμημάτων Δ1 και Ε1 λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων covid-19

Αγαπητοί γονείς,

Κατόπιν οδηγίας από τη Διεύθυνση Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Νότιου τομέα Αττικής, η Διεύθυνση Π.Ε. Δ’ Αθήνας αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας των τμημάτων Δ1 και Ε1 του σχολείου μας από 20-5-2021 έως και 29-5-2021 λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων covid-19 σε μαθητές/τριες.

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, τα μαθήματα των τμημάτων Δ1 και Ε1 θα πραγματοποιούνται με εξ αποστάσεως διδασκαλία (μέσω webex), πρωινό ωράριο, σύμφωνα με το ισχύον πρόγραμμα.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Ο Διευθυντής του σχολείου

Θειόπουλος Κωνσταντίνος

Διδασκαλία της 2ης ξένης γλώσσας στα Δημοτικά Σχολεία για το σχολικό έτος 2021-22

Αγαπητοί γονείς,

Σύμφωνα με το έγγραφο του Υ.ΠΑΙ.Θ. με Α.Π. Φ52/55240/Δ1/18-5-2021 και θέμα «Διδασκαλία της 2ης ξένης γλώσσας στα Δημοτικά Σχολεία για το σχολικό έτος 2021-2022» οι γονείς των μαθητών/τριών που θα φοιτήσουν το σχολικό έτος 2021-2022 στην Ε΄ τάξη θα συμπληρώσουν δήλωση με τη γλώσσα προτίμησης του παιδιού τους ( Γαλλική ή Γερμανική).

Την Υπεύθυνη Δήλωση μπορείτε να στείλετε μέσω e-mail στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας (mail@11dim–glyfad.att.sch.gr) ή να την φέρουν σε φάκελο τα ίδια τα παιδιά στο δάσκαλο της τάξης τους, μέχρι και τη Δευτέρα 24/05/2021.

Ο Διευθυντής

Θειόπουλος Κωνσταντίνος