Λίγα λόγια για το σχολείο μας

Το 11ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας ιδρύθηκε και πρωτολειτούργησε τη σχολική χρονιά 1977-1978. Μέχρι το 1996 δεν είχε δικό του κτίριο και συστεγαζόταν με το 6ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας στην οδό Μικράς Ασίας 93.
Το 1996 μεταστεγάστηκε σε δικό του οίκημα στην οδό Αττικής 102-104 όπου και λειτουργεί μέχρι σήμερα.
Από το 2010 είναι σχολείο ΕΑΕΠ και αριθμεί πάνω από τριακόσιους μαθητές κατανεμημένους σε 14 Τμήματα. Εκτός από τα βασικά μαθήματα οι μαθητές μας διδάσκονται ακόμη Πληροφορική, Αγγλικά, Γαλλικά/Γερμανικά, Εικαστικά, Μουσική και Θεατρική Αγωγή.
DSC_3194 cropped (800x582)
Τα τελευταία χρόνια στο Σχολείο μας εκπονούνται πολλά εκπαιδευτικά Προγράμματα και αναλαμβάνονται πολλές Καινοτόμες Δράσεις.
Το 11ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας είναι ένας εκπαιδευτικός Οργανισμός στον οποίο εργάζονται τριανταπέντε (35) εκπαιδευτικοί άρτια καταρτισμένοι και ενημερωμένοι στις καινούριες θεωρίες της Παιδαγωγικής Επιστήμης και της Ψυχολογίας. Με αφετηρία και κύριο γνώμονά τους την αγάπη τους για τα παιδιά, επιτελούν στο ακέραιο το λειτούργημά τους και προσπαθούν να αναπτύξουν τα πολύπλευρα ταλέντα των μικρών μαθητών μας και να βάλουν τις βάσεις και τα θεμέλια ώστε να εξελιχθούν σε ολοκληρωμένες προσωπικότητες.