… Έγιναν … Θα γίνουν στο Σχολείο μας… (Απρίλης-Μάης 2012)

  • Στις 26-4-2012 η Εταιρεία ΝΤΟΛ ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας στα πλαίσια του μαθήματος της Ευέλικτης Ζώνης, ενημέρωσε τους μαθητές για τα οφέλη της καθημερινής κατανάλωσης φρούτων με στόχο την αλλαγή διατροφικών συνηθειών από τους μαθητές και την υιοθέτηση της υγιεινής διατροφής.
  • Στις 9-5-2012 στις 7:00΄μ.μ έχει προγραμματιστεί να γίνει στο Σχολείο μας απογευματινή Ημερίδα με θέμα τη σχολική βία και την επιθετικότητα των παιδιών στο χώρο τού σχολείου. Κύριος ομιλητής της Ημερίδας είναι ο κ. Ρούσσος Γεράσιμος, εργοθεραπευτής με ειδίκευση στην Ειδική Αγωγή. Την Ημερίδα προγραμμάτισε και οργάνωσε ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου.
  • Στις 25-5-2012 το Σχολείο μας θα επισκεφτεί η συγγραφέας Παιδικής Λογοτεχνίας κ. Φραντζέσκα Αλεξοπούλου-Πετράκη. Στα πλαίσια του μαθήματος της Φιλαναγνωσίας η συγγραφέας θα μιλήσει στους μαθητές της Β.΄Τάξης τού Σχολείου μας για τα οφέλη της ανάγνωσης λογοτεχνικών Κειμένων και στη συνέχεια θα αναλύσουν κάποια από τα Έργα της.
  • Στις 26-5-2012 η Θεατρική και η Χορευτική ομάδα τού Σχολείου μας θα παρουσιάσουν μία όμορφη γιορτή στο Θέατρο Μελίνα Μερκούρη. Θα παρουσιάσουν το έργο της Πηνελόπης Δέλτα “Ένα Παραμύθι χωρίς όνομα” και στη συνέχεια θα χορέψουν παραδοσιακούς χορούς. Η γιορτή έχει οργανωθεί από το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων τού Σχολείου.
  • Στις 31-5-2012 όλο το Σχολείο θα πάει εκδρομή στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο Αλίμου για Άθληση & Ψυχαγωγία.

Αφήστε μια απάντηση