ΕΓΙΝΑΝ…ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ (Δεκέμβριος 2015)

  •  Στις 26 & 27 Νοεμβρίου 2015 ήρθε στο Σχολείο μας η Ελληνική Εταιρεία Ανακύκλωσης. Τα παιδιά των Γ.΄, Δ.΄, Ε.΄ και ΣΤ.΄ Τάξεων παρακολούθησαν ένα εκπαιδευτικό Πρόγραμμα με θέμα την Ανακύκλωση Υλικών. Στη συνέχεια ο Δήμος μάς έφερε έναν μπλε κάδο έτσι ώστε οι μαθητές μας να συνηθίσουν από μικροί να ξεχωρίζουν τα «σκουπίδια» από τα ανακυκλώσιμα υλικά.
  • Τελειώνοντας ο Νοέμβρης είχαμε τη χαρά να κρατήσουμε στα χέρια μας το πρώτο τεύχος της Εφημεριδούλας μας. Πολύ καλή δουλειά! Μπράβο παιδιά! Ανυπομονούμε να δούμε να εκδίδεται το επόμενο Τεύχος.
  • Συγκεντρώσαμε τρόφιμα για τους άπορους συντοπίτες μας. Τα τρόφιμα τα προσφέραμε στην Ενορία μας επειδή κάποιοι μαθητές μας σιτίζονται εκεί.
  • Στις 12 & 13 Δεκεμβρίου έγινε πανηγυρικά ο στολισμός του Σχολείου μας, τον οποίο συντόνισε ο Σύλλογος Γονέων. Τα παιδιά διασκέδασαν, είδαν ταινίες και χάρηκαν με την καρδιά τους.
  • Στις 15 & 22 Δεκεμβρίου 2015 έγινε ο καθιερωμένος Εκκλησιασμός πριν τις Γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
  • Από τις 14-12-2015 μέχρι και τις 22-12-2015 οι μαθητές των Δ.΄, Ε.΄και ΣΤ.΄ Τάξεων έκαναν το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι τους τα έσοδα του οποίου θα δοθούν σε φιλανθρωπικά Ιδρύματα της επιλογής τους.
  • Στις 16-12-2015 δόθηκαν οι Έλεγχοι Προόδου για το Α.΄ Διδακτικό Τρίμηνο. Οι Έλεγχοι στους μαθητές της Ε.΄ Τάξης δόθηκαν την επόμενη ημέρα επειδή οι δάσκαλοί τους στις 16-12-2015 συμμετείχαν σε Εκπαιδευτική Ημερίδα.
  • Στις 17-12-2-15 οι μαθητές της ΣΤ.΄ Τάξης μαζί με τους δασκάλους τους, τη Διευθύντρια του Σχολείου και την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων επισκέφθηκαν το Ίδρυμα απασχόλησης παιδιών με πολλαπλές αναπηρίες «Ο Καλός Σαμαρείτης». Εκεί οι μαθητές μας πρόσφεραν τα δώρα τους στα παιδιά, κάθισαν μαζί τους, είπαν τα κάλαντα και τους έδωσαν μεγάλη χαρά. Η επίσκεψή μας αυτή ήταν ένα «μάθημα Ζωής» για μικρούς και μεγάλους.
  • Στις 21-12-2015, οι μαθητές όλου του Σχολείου με τη συνοδεία των δασκάλων τους, των εκπαιδευτικών ειδικοτήτων και της Διευθύντριας του Σχολείου, θα πάνε στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. Εκεί τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία θεατρική παράσταση, να παίξουν διάφορα παιχνίδια και να συμμετάσχουν σε διάφορα διαδραστικά βιωματικά Προγράμματα.
  • Στις 22-12-2015, οι μαθητές της Β.΄Τάξης του Σχολείου μας, στις 6:00.΄μ.μ θα παρουσιάσουν στον ισόγειο χώρο του Σχολείου μας τη χριστουγεννιάτικη γιορτή τους και υπόσχονται να μας καταπλήξουν. Είστε όλοι προσκαλεσμένοι.
  • Στις 23-12-2015, η χριστουγεννιάτικη γιορτή της Β.΄Τάξης θα παρουσιαστεί στους μαθητές του Σχολείου μας. Την ίδια ημέρα:
    Ο Άγιος Βασίλης θα μοιράσει δώρα σε όλα τα παιδιά.
    – Οι μαθητές της ΣΤ.΄Τάξης θα μοιράσουν σοκολατένιες λιχουδιές και ευχές στα πρωτάκια τα οποία έχουν «υιοθετήσει» από την αρχή της σχολικής χρονιάς.

Η Διευθύντρια, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του Σχολείου, σας ευχόμαστε ολόψυχα να περάσετε τις Άγιες Ημέρες των Εορτών με υγεία και χαρά.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Με βάση την ισχύουσα νομοθεσία, από τις 24-12-2015 μέχρι και τις 7-1-2016 τα Σχολεία θα παραμείνουν κλειστά για τις χριστουγεννιάτικες Διακοπές και θα ανοίξουν και πάλι την Παρασκευή, 8-1-2016.