Πολιτιστικές εκδηλώσεις Μαΐου-Ιουνίου 2015

Αγαπητοί γονείς,
– Την Τετάρτη, 27-5-2015, στις 7:00΄μ.μ, στο Θέατρο ‘Μελίνα Μερκούρη’, η ΣΤ.΄ Τάξη του Σχολείου μας θα παρουσιάσει σε διασκευή το θεατρικό έργο του Ιάκωβου Καμπανέλη «Το μεγάλο μας τσίρκο». Στα παιδιά θα δοθούν Αναμνηστικά Λευκώματα, προσφορά του Συλλόγου Γονέων. Τέλος θα προβληθούν σκηνές από τη ζωή των παιδιών στο σχολείο.
Την Τετάρτη, 10-6-2015, στις 7:00΄μ.μ, στον ισόγειο χώρο του Σχολείου μας, η Β.΄ Τάξη θα παρουσιάσει το έργο «Ελιά – λάδι: Το υγρό χρυσάφι». Το έργο είναι η κορύφωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος το οποίο υλοποιήθηκε στο Σχολείο καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.
Την Πέμπτη, 11-6-2015, στις 7:00΄μ.μ, στο Θεατράκι που βρίσκεται στην αυλή του Σχολείου, η Γ.΄ Τάξη θα παρουσιάσει τα παρακάτω έργα:
α) Γ1: «The story of the Rainbow», θεατρικό και
«…Αν» τραγούδι».
β) Γ2: «Τα μπαλόνια της φιλίας», θεατρικό και
« Στην αγάπη λέμε ναι», τραγούδι.
Γ) Γ3: «Θεϊκές στιγμές στον Όλυμπο», θεατρικό.
Τα παραπάνω έργα είναι η κορύφωση Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων τα οποία υλοποιήθηκαν στο Σχολείο καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.
Την Παρασκευή, 12-6-2015, στις 7:00΄μ.μ, στην αυλή του Σχολείου θα γίνουν αθλητικές εκδηλώσεις και χορευτικά με τη συμμετοχή όλων των μαθητών του Σχολείου. Την ημέρα αυτή το Σχολείο δε θα λειτουργήσει το πρωί.
Αγαπητοί γονείς, σας προσκαλούμε να έρθετε σε όλες τις Εκδηλώσεις του σχολείου μας και να χειροκροτήσετε τα παιδιά.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ