Συμμετοχή σε ημερίδα με τίτλο “Κίνδυνοι και κανόνες ασφαλείας στο διαδίκτυο: Πώς να προστατέψετε τα παιδιά σας.”

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το «Διεθνές Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια (CSI Institute)»,  συνδιοργανώνουν ημερίδα με Τίτλο: “ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ: ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ”, και σας προσκαλούν την Πέμπτη 12 Μαΐου και ώρα 18:00 , στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μελίνα Μερκούρη στην Άνω Γλυφάδα.

 

Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο κ. Παναγιώτης Θεοδωρικάκος, Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο κ. Μανώλης Σφακιανάκης , Αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. και Πρόεδρος του Ινστιτούτου CSI , καθώς και η Διευθύντρια του Ινστιτούτου CSI, Καθηγήτρια Εγκληματολογίας και Ιδρύτρια Traumahelp, κα Καλλιόπη Ιωάννου.

Παρακάτω θα βρείτε 2 φόρμες με δηλώσεις συμμετοχής, η μία αφορά τους μαθητές, και η άλλη τους γονείς  που επιθυμούν να παρευρεθούν στην εν λόγω ημερίδα. Θα πρέπει να ενημερώσετε για την παρουσία σας και να αποστείλετε τις φόρμες στο Διεθνές Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια (CSII) μέχρι και την Τρίτη 10 Μαϊου.
Τέλος, καθώς η συμμετοχή των μαθητών σε δράσεις που αφορούν την Ασφαλή Πλοήγηση στο διαδίκτυο κρίνεται, πλέον, απαραίτητη, σας επισυνάπτουμε μία αφίσα για τον Διαγωνισμό #be_safe_online. Οι μαθητές καλούνται να δημιουργήσουν το δικό τους υλικό (σε μορφή βίντεο-εικόνων, χειροτεχνιών, ζωγραφικής , ή κολάζ, αφήνοντας τη φαντασία τους ελεύθερη! Το υλικό που θα δημιουργήσουν οι μαθητές για το διαγωνισμό θα πρέπει να αποσταλεί στο Διεθνές Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια (CSII), μέχρι και μία ημέρα πριν την ημερίδα (μέχρι Τετάρτη, 11 Μαϊου).