Υπηρεσίες υποστήριξης και συμβουλευτικής στο Σχολείο από Ψυχολόγο

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι κατά τη σχολική χρονιά 2020-21 προσλήφθηκαν προσωρινοί αναπληρωτές κλάδου ΠΕ-23 Ψυχολόγων για να προσφέρουν υπηρεσία σε σχολικές μονάδες μέχρι τις 21/06/2021.

Στο σχολείο μας κάθε Τρίτη θα βρίσκεται η ψυχολόγος κα Τσακρή Βασιλική, η οποία θα προσφέρει υπηρεσίες υποστήριξης και συμβουλευτικής μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών.

Οι γονείς, οι οποίοι επιθυμούν να συνεργαστούν με την ψυχολόγο για κάποιο θέμα που τους απασχολεί, μπορούν να επικοινωνούν με το σχολείο, προκειμένου να οριστεί ραντεβού για εξ αποστάσεως συνεδρία.

Για τον ορισμό της συνεδρίας θα πρέπει να αποσταλεί συμπληρωμένη η επισυναπτόμενη αίτηση.

Χαιρετισμός Ψυχολόγου προς τους γονείς των μαθητών του σχολείου μας

Αγαπητοί γονείς,

Ονομάζομαι Βασιλική Τσακρή και από την Τρίτη 15/12/2020 θα έχω την τιμή να αναλάβω την θέση της ψυχολόγου στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας. Κάθε Τρίτη, λοιπόν, θα είμαι διαθέσιμη για τους μαθητές του σχολείου σας. Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να κάνετε αντίστοιχη αίτηση στο σχολείο, προκειμένου να κλείσουμε ραντεβού.

Ελπίζω να παραμένετε όλοι υγιείς, δυνατοί και αισιόδοξοι. Θα χαρώ πολύ να γνωριστούμε, έστω και διαδικτυακά προς το παρόν λόγω των συνθηκών που βιώνουμε, με την ελπίδα ότι το νέο έτος θα μας επιτρέψει να τα πούμε και από κοντά.

Με εκτίμηση,

Βασιλική Τσακρή