Επικαιροποιήση: Ενημερωτικό σημείωμα για Αγιασμό, παράδοση βιβλίων & άλλες πληροφορίες (Β’,Γ’,Δ’,Ε’,ΣΤ’ τάξη)

Αγαπητοί γονείς,

Σύμφωνα με το έγγραφο του Υ.ΠΑΙ.Θ. με θέμα: «Διευκρινιστικές οδηγίες για Δημοτικά σχολεία την έναρξη του διδακτικού έτους 2020-2021» και Αρ. Πρωτ. Φ7/ 119778/Δ1 – 11-09-2020 ο Αγιασμός θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020.

Για αυτόν τον σκοπό θα προσέλθουν οι μαθητές/τριες όλων των τάξεων από τις 8:15 π.μ. έως τις 8:30 π.μ. το αργότερο στο σχολείο από την είσοδο της οδού Μικράς Ασίας, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας (χρήση μάσκας κ.λ.π.).

Στη συνέχεια, θα πάνε στις αίθουσές τους, όπου θα τους υποδεχθούν οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί κάθε τάξης.

Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μαζί τους μια εφεδρική μάσκα σε σακουλάκι τροφίμων με σημειωμένο πάνω το όνομά τους.

Επίσης, τη Δευτέρα 14/9/2020 θα δοθούν τα βιβλία. Γι’ αυτό το σκοπό τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μαζί τους τη σχολική τσάντα, μια κασετίνα με μολύβι, ξύστρα, γόμα, ξυλομπογιές και ένα τετράδιο.

Όταν τελειώσει ο Αγιασμός τα παιδιά θα αποχωρήσουν από τις σχολικές αίθουσες με τη σειρά στις 12:15 μ.μ., ξεκινώντας από τη Β΄ τάξη με γνώμονα την αποφυγή συμφόρησης, φεύγοντας από την είσοδο της οδού Μικράς Ασίας και συνοδευόμενα από τους εκπαιδευτικούς τους, όπου και θα τα παραλάβετε. Παρακαλούμε, εφόσον παραλάβετε τα παιδιά σας, να αποχωρείτε άμεσα τόσο για την αποφυγή συνωστισμού όσο και για να διευκολυνθούν οι γονείς των ακόλουθων τάξεων να παραλάβουν τα παιδιά τους έγκαιρα και με ασφάλεια.

Δεν επιτρέπεται κανένας ενήλικας να εισέρχεται στον χώρο του σχολείου. Σε εξαιρετικά επείγουσα περίπτωση, θα μπορεί να εισέρχεται μόνο μετά από άδεια της Διευθύντριας και πάντα τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας (χρήση μάσκας κ.λ.π.).

Την επόμενη μέρα Τρίτη 15/9/2020, τα παιδιά θα προσέλθουν από τις 8:00 π.μ. έως τις 8:15 π.μ. στο σχολείο από την οδό Μικράς Ασίας και θα αποχωρήσουν το μεσημέρι στις 1:15 μ.μ.

Περισσότερες σημαντικές λεπτομέρειες που αφορούν στη λειτουργία του σχολικού πλαισίου θα βρείτε στον Κανονισμό του Σχολείου 2020-2021.

Για οποιαδήποτε ερώτηση μπορείτε να τηλεφωνείτε καθημερινά στα τηλέφωνα του σχολείου μας (210-9637840 ή 210-9611311).

Το ολοήμερο πρόγραμμα προς το παρόν δεν λειτουργεί. Για την έναρξη λειτουργίας του θα ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα μας, την οποία παρακαλούμε να παρακολουθείτε καθημερινά για ενδεχόμενα νέα και διευκρινίσεις.

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ!

Καλή αρχή!

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ