Επικαιροποιήση: Ενημερωτικό σημείωμα για Αγιασμό, παράδοση βιβλίων και άλλες πληροφορίες (Α’ Τάξη)

Αγαπητοί γονείς,

Σύμφωνα με την εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ με θέμα «Διευκρινιστικές οδηγίες για Δημοτικά σχολεία την έναρξη του διδακτικού έτους 2020-2021» και Αρ. Πρωτ. Φ7/ 119778/Δ1 – 11-09-2020 ο Αγιασμός στο σχολείο μας θα πραγματοποιηθεί στις 14 Σεπτεμβρίου 2020.

Την ημέρα εκείνη, από τις 8:15 π.μ. έως τις 8:30 π.μ. οι μαθητές/τριες της Α’ τάξης με τη συνοδεία σας και με τα αδερφάκια τους, εάν το επιθυμείτε, θα προσέλθουν στο σχολείο από την είσοδο της οδού Αττικής, τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας, πχ μάσκες.

Στην εξώπορτα θα τους περιμένουν οι αρμόδιοι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας, οι οποίοι στη συνέχεια θα τους οδηγήσουν στην αίθουσά τους. Εκεί θα τους υποδεχτούν οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί της Α’ τάξης.

Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μαζί τους μια εφεδρική μάσκα σε σακουλάκι τροφίμων με σημειωμένο πάνω το όνομά τους.

Μπορείτε να μαθαίνετε σε ποιο τμήμα είναι το παιδί ρωτώντας τους εκπαιδευτικούς που θα τα υποδέχονται στην είσοδο.

Οποιαδήποτε πρόσθετη απορία ή βοήθεια χρειαστείτε, μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά στα τηλέφωνα του σχολείου μας (210-9637840 ή 210-9611311).

Δεν επιτρέπεται κανένας ενήλικας να εισέρχεται στον χώρο του σχολείου. Σε εξαιρετικά επείγουσα περίπτωση, θα μπορεί να εισέρχεται μόνο μετά από άδεια της Διευθύντριας, τηρώντας πάντα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, π.χ. μάσκα.

Μετά το πέρας του Αγιασμού στις 12:15 μ.μ., θα παραλάβετε τα παιδιά από την είσοδο της οδού Μικράς Ασίας. Οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί της τάξης θα σας τα παραδώσουν στο τέλος, αφότου αποχωρήσουν οι μαθητές/τριες των υπόλοιπων τάξεων, για λόγους ασφαλείας.

Επίσης, τη Δευτέρα 14/9/2020 θα δοθούν τα βιβλία. Γι’ αυτό το σκοπό τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μαζί τους τη σχολική τσάντα, μια κασετίνα με μολύβι, ξύστρα, γόμα, ξυλομπογιές και ένα τετράδιο.


Την επόμενη μέρα Τρίτη 15/9/2020, τα παιδιά θα προσέλθουν από τις 8:00 π.μ. έως τις 8:15 π.μ. στο σχολείο από την οδό Μικράς Ασίας και θα αποχωρήσουν το μεσημέρι στις 1:15 μ.μ. Για λόγους ασφαλείας την εβδομάδα από 14 έως και 18 Σεπτεμβρίου 2020 τα παιδιά της Α’ τάξης θα αποχωρούν τελευταία και εφόσον φύγουν οι υπόλοιπες τάξεις.

Περισσότερες σημαντικές λεπτομέρειες που αφορούν στη λειτουργία του σχολικού πλαισίου θα βρείτε στον Κανονισμό του Σχολείου 2020-2021.

Το ολοήμερο πρόγραμμα προς το παρόν δεν λειτουργεί. Για την έναρξη λειτουργίας του θα ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα μας, την οποία παρακαλούμε να παρακολουθείτε καθημερινά για ενδεχόμενα νέα και διευκρινίσεις.

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ!

Καλή αρχή!

Η Διευθύντρια και οι Εκπαιδευτικοί του Σχολείου