«Κυκλοφοριακή Αγωγή» (Τμήμα Δ1)

Κατασκευές οχημάτων

Οι μαθητές του Δ΄1 τμήματος, στα πλαίσια του προγράμματος  Ευέλικτης Ζώνης  με θέμα  «Κυκλοφοριακή Αγωγή», εκτός των  άλλων σχετικών δραστηριοτήτων* (π.χ. εκμάθηση βασικών σημείων  Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας , κανόνων οδικής συμπεριφοράς, παρακολούθηση ενημερωτικών βίντεο και παρουσίασης ενημερωτικού υλικού από υπεύθυνους του Τμήματος Τροχαίας Γλυφάδας, κ.λ.π.) έφτιαξαν και  οχήματα, μικρά και μεγάλα.


Στις εικόνες φαίνονται τα δύο μεγάλα χειροποίητα αυτοκίνητα, σε πλάγια  και πρόσθια όψη/ προφίλ/ ανφάς  {κατασκευές μαθητών (βλ. Εικόνα 2 και Εικόνα 3) με τη βοήθεια των οικογενειών τους, τους οποίους και ευχαριστούμε για τη συμβολή τους}. Τα εν λόγω οχήματα χρησιμοποιήθηκαν στο αντίστοιχο θεατρικό και μουσικοχορευτικό δρώμενο/ τραγούδι, με το οποίο συμμετείχε  το  Δ΄ 1 τόσο στην καλοκαιρινή γιορτή της Δ΄ τάξης (στις 06/06/2017), όσο και στην καλοκαιρινή γιορτή όλου του σχολείου (στις 14/06/2017), με θέμα τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο.
*  που έγιναν, ανάλογα,  με την καθοδήγηση των εμπλεκομένων στο πρόγραμμα Ευέλικτης Ζώνης: α) της δασκάλας του Δ΄1, κ. Αρσένου Σωτηρίας (σε επίπεδο διδασκαλίας της Ευέλικτης Ζώνης), β) του εκπ/ κού Πληροφορικής κ. Βασίλη Θεοδωρόπουλου (σε επίπεδο διδασκαλίας του μαθήματος της Πληροφορικής), γ) της εκπ/ κού Μουσικής κ. Χαράς Τσορτανίδου (σε επίπεδο διδασκαλίας του μαθήματος της Μουσικής).

Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Αγίου Δημητρίου


 

Παρουσίαση των Υπευθύνων του Τμήματος Τροχαίας Γλυφάδας

«Κυκλοφοριακή Αγωγή στη γειτονιά του 11ου Δημοτικού Σχολείου Γλυφάδας»