3ο ΒΡΑΒΕΙΟ στο Πανελλήνιο εκπαιδευτικό Πρόγραμμα της UNICEF «Τα παιδιά Γράφουν και Ζωγραφίζουν τα Δικαιώματά τους».

Η τελετή απονομήςΗ τελετή απονομής
Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας ημέρας Δικαιωμάτων του Παιδιού, η UNICEF Ελλάδος τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016, βράβευσε τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τα σχολεία που διακρίθηκαν στον παραπάνω Διαγωνισμό, σε  εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη «Στοά του Βιβλίου».
Στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Εκπαιδευτικού Προγράμματος που υλοποιήθηκε με τη συνεργασία του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, τιμήθηκαν και έλαβαν το 3ο Βραβείο οι μαθητές της περσινής Γ2 Τάξης του σχολείου μας, ανάμεσα σε 800 περίπου σχολεία και 18.000 μαθητές.
Οι 25 μαθητές της Γ2 Τάξης της σχολικής χρονιάς 2015-2016, με την καθοδήγηση και τον συντονισμό της Εκπαιδευτικού κ. Νίκης Χαλίλη έγραψαν ένα παραμύθι, με τίτλο «Οι καραμέλες της αγάπης» που αναφέρεται στα δικαιώματα των παιδιών αλλά και στο σύγχρονο δράμα  του προσφυγικού ζητήματος. Στο παραμύθι συμμετείχε και η μουσικός κ. Διονυσία Τροντή που είχε την επιμέλεια του τραγουδιού.
Το Βραβείο παρέλαβε εκπρόσωπος των μαθητών, συνοδευόμενος από την εκπαιδευτικό κ. Νίκη Χαλίλη και τη Διευθύντρια της Σχ. χρονιάς 2015-2016 κ. Γκουβούση Ματίνα.
Το βραβείο
Μπορείτε να “κατεβάσετε” το παραμύθι
Οι καραμέλες της αγάπης (σε μορφή PPTX)

Οι καραμέλες της αγάπης (σε μορφή PDF)
καθώς και να ακούσετε το τραγούδι που το συνοδεύει:

 
Μπορείτε να δείτε το παραμύθι μαζί με το συνοδευτικό τραγούδι στο παρακάτω βίντεο:
[youtube I3vKZe4gj3g?rel=0]
 
Το εξώφυλλο του παραμυθιού