Λειτουργία Ολοήμερου προγράμματος

Αγαπητοί γονείς,

Την Πέμπτη 15/09/2022 ξεκινά η λειτουργία της Πρωινής Ζώνης 7:00 έως 8:00 (προσέλευση 7:00 έως 7:15 από την οδό Αττικής).

Την Παρασκευή 16/09/2022 ξεκινά η λειτουργία του Ολοήμερου προγράμματος του σχολείου μας, αρχικά μέχρι τις 15:50.

Το Ολοήμερο ξεκινά στις 13:20 και οι μαθητές αποχωρούν στις 14:55 ή 15:50 σύμφωνα με την δήλωσή τους από την πόρτα της οδού Αττικής όπου και τους περιμένουν οι συνοδοί τους. Όταν ξεκινήσει η λειτουργία του πλήρους ωραρίου του τμήματος θα υπάρχει αποχώρηση και στις 17:30 σύμφωνα το διευρυμένο πρόγραμμα.

Η ώρα της σίτισης – χαλάρωσης είναι πάντα 13:20 έως 14:00. Το φαγητό πρέπει να είναι μέσα σε ένα πλαστικό σκεύος (με το όνομα του/της μαθητή/τριας πάνω σε αυτό), κατάλληλο για ζέσταμα σε φούρνο μικροκυμάτων αν χρειαστεί.

Κάθε μαθητής έχει το δικό του πιρούνι ή κουτάλι, νερό και αντισηπτικά χαρτομάντηλα.

Όσοι μαθητές επιθυμούν τοποθετούν το δοχείο με το φαγητό τους στο ψυγείο που βρίσκεται στο ισόγειο του σχολείου, πριν την έναρξη του πρωινού μαθήματος.

Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές των τμημάτων αξιοποιούν τον χρόνο παραμονής στο σχολείο για την μελέτη των εργασιών που ανατέθηκαν στο πρωινό πρόγραμμα, κυρίως στα μαθήματα της γλώσσας και των μαθηματικών. Συνιστάται η εκμάθηση της ορθογραφίας και η μελέτη των θεωρητικών μαθημάτων να γίνεται στο σπίτι.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία.

Η υπεύθυνη του Ολοήμερου προγράμματος

Τέση Μίχα