Ελληνική βραδιά – Πάρτι για μικρούς και μεγάλους από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων

Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο σύλλογος Γονέων & κηδεμόνων του Σχολείου μας συνεχίζοντας τις ενέργειές του, διοργανώνει το Σάββατο 04 Ιούνιου 2022, στις 19:30 στο προαύλιο του Σχολείου «Ελληνική Βραδιά – Πάρτυ» για μικρούς και μεγάλους.

Μετά από σχεδόν 2,5 χρόνια που λόγω covid δεν μπορούσαμε να διοργανώσουμε κάτι για όλους μας ήρθε η ώρα να ξεφαντώσουμε, να διασκεδάσουμε, να χορέψουμε (Παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικοί), να καλωσορίσουμε την έναρξη του Καλοκαιριού με πολύ κέφι και να αποχαιρετήσουμε την ΣΤ’ Τάξη του Σχολείου μας.

Για όλα αυτά ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων έχει προετοιμάσει για όλους εμάς:

  1. DJ με πλούσια Ελληνική μουσική και όχι μόνο,
  2. PhotoBooth για 3 ώρες με δωρεάν φωτογραφήσεις για όλους με θέμα το «Καλοκαίρι»
  3. Ο Λαογραφικός Μουσικοχορευτικός Όμιλος Γλυφάδας «Χοροστάσι» θα μας χορέψει παραδοσιακούς χορούς από την Πάρο και θα μας ξεσηκώσει έτσι ώστε να χορέψουμε όλοι μαζί,
  4. Σουβλάκι, αναψυκτικά και μπύρες (για τους μεγάλους) έχουν ήδη κανονιστεί με προσιτές τιμές για όλους (2€ το Σουβλάκι 160gr & 1,5€ τα αναψυκτικά και οι μπύρες, πληρωμή μόνο με μετρητά).

Ψήστες , ταμείο και Ψησταριές από το ψητοπωλείο «Μέλι & Λάδι» θα είναι στην διάθεσή μας για να επιμεληθούν για το φαγητό και το πότο μας.

Η είσοδος θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ για όλους!!!!

Το μόνο που χρειαζόμαστε, είναι να έρθετε ΟΛΟΙ ( Γονείς & Παιδιά ), να περάσουμε όμορφα και υπέροχα!
Στην εκδήλωση θα υπάρχει Ταμείο από τον σύλλογο έτσι ώστε όποιος γονέας δεν έχει πληρώσει την ετήσια συνδρομή του να το κάνει εκείνη τη στιγμή αλλά και για όποιον άλλον θέλει να συνεισφέρει οικονομικά στον σύλλογο.

Η είσοδος στο σχολείο θα γίνεται από την οδό Μικράς Ασίας.

Με εκτίμηση
Το Διοικητικό συμβούλιο