Τα παιδιά ζωγραφίζουν για την Ειρήνη

Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο σύλλογος Γονέων & κηδεμόνων του Σχολείου μας συνεχίζοντας τις ενέργειες για τα παιδιά μας διοργανώνει το Σάββατο 02 Απριλίου 2022 έκθεση ζωγραφικής με θέμα: «Τα παιδιά ζωγραφίζουν για την Ειρήνη».

Με αφορμή την κατάσταση που υπάρχει στην Ουκρανία τις τελευταίες μέρες , το Σάββατο 02 Απριλίου από τις 10:00 το πρωί έως και τις 12:00 το μεσημέρι θα περιμένουμε τα παιδιά μας στο χώρο του σχολείου για να ζωγραφίσουν θέματα σχετικά με την «Ειρήνη». Η παρουσία των γονιών είναι απαραίτητη καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του παιδιού στο Σχολείο.

Στο σχολείο θα υπάρχουν χαρτιά ζωγραφικής, λευκά για ελεύθερο σχέδιο ή προτυπωμένα με σχέδια σχετικά με την «Ειρήνη» έτσι ώστε τα παιδιά μας να ζωγραφίσουν ό,τι θέλουν και όπως θέλουν. Κάθε ζωγραφιά των παιδιών θα πλαστικοποιηθεί και θα κολληθεί στην είσοδο του σχολείου μας σαν μια ζωντανή έκθεση ζωγραφικής έτσι ώστε όλα τα παιδιά να μπορούν να τις βλέπουν και να χαίρονται για τις δημιουργίες τους. Οι ζωγραφιές αυτές λίγο πριν κλείσει το σχολείο για Καλοκαίρι θα μοιραστούν στα παιδιά που τις δημιουργήσαν.

Λόγω των μέτρων για την δημόσια υγεία, τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μαζί τους, δικούς τους μαρκαδόρους , ξυλομπογιές , λαδοπαστελ ( όχι νερομπογιές ) και θα πρέπει να φορούν τις μάσκες τους για όλο το διάστημα που θα βρίσκονται στο σχολείο. Επίσης η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι απαραίτητη και για τους γονείς που θα συνοδεύουν τα παιδιά στην συγκεκριμένη εκδήλωση. Σας περιμένουμε όλους , γονείς και παιδιά , το Σάββατο 02 Απριλίου έτσι ώστε να ζωγραφίσουμε για την «Ειρήνη».

Η είσοδος στο σχολείο θα είναι από την οδό Αττικής.

Με εκτίμηση
Το Διοικητικό συμβούλιο