Οδηγίες δια ζώσης επαναλειτουργίας του σχολείου / αναθεωρημένο πρωτόκολλο

Αγαπητοί γονείς και μαθητές, σας ευχόμαστε καλή χρονιά, υγεία και πρόοδο. Με την ευκαιρία της προγραμματιζόμενης επαναλειτουργίας του σχολείου τη Δευτέρα 10/01/2022 και σε συνθήκες πανδημίας  που όλοι βιώνουμε, σας ενημερώνουμε πως σύμφωνα με τις επικαιροποιημένες οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας ο προσυμπτωματικός διαγνωστικός έλεγχος για τον νέο κορωνοϊό μέσω αυτοδιαγνωστικής δοκιμασίας (self test) είναι υποχρεωτικός για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, νοσήσαντες, εμβολιασμένους, ανεμβολίαστους.

Υπενθυμίζεται ότι το self-test πραγματοποιείται έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση κάθε Τρίτη και Παρασκευή στο σχολείο. Ειδικά για την πρώτη εβδομάδα (10/1 έως 15/1) το self- test θα πραγματοποιηθεί έως και 24 ώρες πριν την προσέλευση της Δευτέρας 10/1, της Τρίτης 11/1 και της Παρασκευής 14/1. Τις παραπάνω ημέρες, οι μαθητές προσέρχονται στο σχολείο με αρνητική δήλωση self test η οποία θα δηλωθεί και στην πλατφόρμα edupass.gov.gr.

Επίσης σας ενημερώνουμε πως αύριο Δευτέρα από τις 07:00 το πρωί θα προμηθεύουμε self test στους γονείς / κηδεμόνες όσων μαθητών δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν τις προηγούμενες ημέρες από τα φαρμακεία.