Εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων

Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες ,

Αρχικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους ήρθαν το Σάββατο 09 Οκτωβρίου στην Γενική μας συνέλευση. Όλα όσα είπαμε στην συνέλευση μας θα σας κοινοποιηθούν μέσω mail που έχετε δηλώσει στο σχολείο.

Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021 θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων για την ανάδειξη του νέου ΔΣ. Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 10:00 το πρωί και θα κλείσουν στις 16:00 το μεσημέρι. Η συμμετοχή όλων των γονιών του σχολείου μας είναι πολύ σημαντική ώστε να εκλέξουμε το νέο ΔΣ του συλλόγου μας. Για αυτό τον λόγο , την Τρίτη 12/10 θα μοιραστούν στα παιδιά μας ( και να σας έρθει στο σπίτι ) η φόρμα υποψηφιότητας για τις επικείμενες εκλογές ώστε να δηλώσει συμμετοχή όποιος γονέας το επιθυμεί.

Η φόρμα υποψηφιότητας θα πρέπει να έχει επιστραφεί στο σχολείο ( μόνο από όσους επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή ) το αργότερο μέχρι και την Πέμπτη 14/10 ώστε την Παρασκευή να μαζευτούν και να δημιουργηθεί το ψηφοδέλτιο για την Κυριακή.

Επίσης περιμένουμε τις συμμετοχές των γονιών που θέλουν να είναι στην εφορευτική επιτροπή για τις εκλογές και θα θέλαμε τις συμμετοχές σας να μας αποσταλούν στο mail του συλλόγου που είναι το goneis11ou@yahoo.com . Χρειαζόμαστε 3 άτομα που θα είναι εφορευτική επιτροπή την Κυριακή στις εκλογές μας.

Σημαντικό: Για να μπορέσει κάποιος γονέας να συμμετάσχει στις εκλογές και να μπορεί να ψηφίσει θα πρέπει να είναι οικονομικά ενήμερος , δηλαδή να έχει πληρώσει την ετήσια συνδρομή του συλλόγου που είναι στα 10€ ανα οικογένεια. Την ημέρα των εκλογών θα είναι παρόν ο ταμίας ώστε να μπορείτε να πληρώσετε την συνδρομή σας και να λάβετε μέρος στην εκλογική διαδικασία.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ , για να μπορέσουμε να κάνουμε το σχολείο των παιδιών μας ακόμα καλύτερο!!!

Με εκτίμηση ,

Το απερχόμενο ΔΣ Συλλόγου Γονέων & κηδεμόνων 11ου Δημοτικού Σχολείου Γλυφάδας