Γενική Συνέλευση συλλόγου Γονέων & Κηδεµόνων 11ου Δηµοτικού Γλυφάδας

Αγαπητοί γονείς και κηδεµόνες, Θα θέλαµε να σας προσκαλέσουµε το ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 στις 18:00 το απόγευµα στην Γενική Απολογιστική Συνέλευση του συλλόγου γονέων και κηδεµόνων του 11ου Δηµοτικού σχολείου Γλυφάδας.

Γενική Συνέλευση Γονέων & κηδεµόνων 11ου Δηµοτικού Σχολείου Γλυφάδας

Ηµέρα Διεξαγωγής : ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

Ώρα Προσέλευσης : 18:00 , Ώρα Διεξαγωγής : 18:15 – 20:15

Σκοπός του συλλόγου µας είναι να συνδράµει µε όποιον τρόπο είναι δυνατόν στο εκπαιδευτικό έργο του σχολείου και µέσα από τις δράσεις µας να µπορέσουµε να συνεισφέρουµε στην αναβάθµιση του σχολείου µας και στη βέλτιστη λειτουργία του. Να οµορφύνουµε µε τις εκδηλώσεις µας την µαθητική ζωή των παιδιών µας, ώστε τα παιδιά µας να το αγαπήσουν ακόµα περισσότερο και να αναγνωρίσουν ότι µέσα στο ίδιο τους το σχολικό περιβάλλον µπορούν να διευρύνουν το πεδίο των γνώσεων τους, να καλλιεργήσουν την προσωπικότητά τους αλλά και την οµαδικότητα, να είναι δηµιουργικά και χαρούµενα.

Για να µπορέσουµε να επιτύχουµε όλα αυτά σας χρειαζόµαστε όλους δίπλα µας. Η συµµετοχή όλων ή των περισσότερων γονιών στην γενική συνέλευση µας είναι απαραίτητη και ταυτόχρονα σηµαντική ώστε όλοι να γνωρίζουµε πώς έχει συµβάλει ο σύλλογος µε τις δράσεις του στην σχολική µας κοινότητα αλλά και για να γνωριστούµε , να ανταλλάζουµε ιδέες και απόψεις , να συζητήσουµε και να µοιραστούµε όλοι µαζί τις ανησυχίες µας και τους προβληµατισµούς µας.

Τέλος , να σας ενηµερώσουµε ότι την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021 έχουν δροµολογηθεί να διεξαχθούν οι φετινές εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ του συλλόγου γονέων & κηδεµόνων του Σχολείου µας. Θα χαρούµε ιδιαίτερα να έχουµε αρκετές συµµετοχές τόσο στην απολογιστική µας Γενική Συνέλευση όσο και στις εκλογές που έρχονται.

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Βάση πρωτόκολλου για τα θέµατα δηµοσίας υγείας και λόγω ότι η συνέλευση µας θα πραγµατοποιηθεί στον χώρο του σχολείου ( Δηµόσιο Κτίριο ) θα πρέπει να έχετε µαζί σας το χαρτί εµβολιασµού για covid 19 ή το χαρτί νόσησης του covid-19 ή αρνητικό rapid 24ώρου ή Αρνητικό Μοριακό τεστ 48ώρου και φυσικά και την Μάσκα µας.

Ευχαριστούµε εκ των προτέρων για την συµµετοχή σας και µην ξεχνάτε ότι η προσφορά του χρόνου σας είναι πολύτιµη σε όλους µας.

Με εκτίµηση, Το Διοικητικό Συµβούλιο του Συλλόγου.