Ενημέρωση για το Ολοήμερο Πρόγραμμα

Αγαπητοί γονείς,

Την Πέμπτη 16/9/2021 ξεκινά η λειτουργία του Ολοήμερου Προγράμματος του σχολείου μας και της Πρωινής Ζώνης (7:15 έως 8:00).

Το Ολοήμερο ξεκινά στις 13:20 και οι μαθητές αποχωρούν στις 15:00 ή 16:00, σύμφωνα με τη δήλωσή τους, από την πόρτα της οδού Αττικής όπου και τους περιμένουν οι γονείς ή οι συνοδοί τους.

Κατ’ εξαίρεσιν από Πέμπτη 16/9 και μέχρις συμπληρώσεως του δυναμικού των εκπαιδευτικών της σχολικής μονάδας το ολοήμερο θα σχολάει στις 15:00. Θα ενημερωθείτε άμεσα μόλις η λειτουργία του ολοήμερου θα επεκταθεί ως τις 4 μ.μ.

Η ώρα της σίτισης – χαλάρωσης είναι πάντα 13:20 ως 14:00. Το φαγητό πρέπει να είναι μέσα σε ένα πλαστικό σκεύος (με το όνομα του μαθητή πάνω σε αυτό), κατάλληλο για ζέσταμα σε φούρνο μικροκυμάτων αν χρειαστεί.

Κάθε μαθητής έχει το δικό του πιρούνι ή κουτάλι, νερό και αντισηπτικά χαρτομάντιλα.

Όσοι μαθητές επιθυμούν, τοποθετούν το δοχείο με το φαγητό τους στο ψυγείο που βρίσκεται στο ισόγειο του σχολείου, πριν την έναρξη του πρωινού μαθήματος.

Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές των τμημάτων αξιοποιούν το χρόνο παραμονής στο σχολείο για τη μελέτη των εργασιών που ανατέθηκαν στο πρωινό πρόγραμμα, κυρίως στα μαθήματα της Γλώσσας και των Μαθηματικών. Συνιστάται η εκμάθηση της ορθογραφίας και η μελέτη των θεωρητικών μαθημάτων να γίνεται στο σπίτι

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία.

Η υπεύθυνη του Ολοήμερου Προγράμματος

Τέση Μίχα