Ενημέρωση σχετικά με τη σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση στο 11ο Δ.Σ. Γλυφάδας

Αγαπητοί γονείς,

Στο πλαίσιο της οργάνωσης του σχολείου μας σχετικά με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2020 και για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί, θα ενταχθεί με οριστικό Ωρολόγιο Πρόγραμμα η σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση για το σύνολο των τάξεων του σχολείου μας.

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες σχετικά με ποια μαθήματα συγκεκριμένα, τις ώρες ή οτιδήποτε άλλο χρειαστεί σχετικά θα σας ενημερώσουν οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί των τάξεων μέσω e-mail ή στην προσωπική τους πλατφόρμα.

Εάν, εκ παραδρομής, δεν λάβει κάποιος γονιός πληροφορίες σχετικά με το Ωρολόγιο Πρόγραμμα της σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, μπορεί να τηλεφωνήσει τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2020 από τις 10.00 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ. στα τηλέφωνα του σχολείου ή να αποστείλει e-mail στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας για να τον ενημερώσουμε.

Παρακαλούμε να ενημερωθείτε επιπλέον και από το έγγραφο με θέμα «Οδηγίες Υλοποίησης Προγραμμάτων εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση με Σύγχρονη Μέθοδο Διδασκαλίας», το οποίο έχει αναρτηθεί στις 25/4/2020 στον ιστότοπο του σχολείου μας.

Ευχαριστούμε

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ