Επιστολή προς γονείς / κηδεμόνες από την Αφροδίτη Τριάντου (Α1, ΣΤ2, ΣΤ3)

Αγαπημένοι γονείς και ζουζούνια,

Εύχομαι από καρδιάς το παρόν μήνυμα να βρίσκει εσάς και τους αγαπημένους σας καλά στην υγεία και χαμογελαστούς…

Βιώνουμε όλοι μας καταστάσεις πρωτόγνωρες και σίγουρα κολυμπάμε σε αχαρτογράφητα νερά!

Βλέπω ότι οι περισσότεροι από εσάς έχετε ενημερωθεί από το σχολείο για το ότι επέλεξα να συνεργαστούμε στην https://e-me.edu.gr/ . Μετά από πολλές ώρες αναζήτησης, δυσκολιών, απογοήτευσης, και προσπάθειας πιστέψτε με ήταν μεγάλη η χαρά, η συγκίνηση, η δικαίωση και η ικανοποίηση όταν άρχισαν να εμφανίζονται τα πρώτα χαμόγελα, οι πρώτες φατσούλες στην οθόνη του υπολογιστή μου!

Από την πρώτη στιγμή που έκλεισαν τα σχολείο ξεκίνησα τις διαδικασίες, όπως και πολλοί άλλοι συνάδελφοι. Το ταξίδι της αναζήτησης….καθόλου εύκολη υπόθεση πιστέψτε με!!… και τα “μελισσοπουλάκια” μου ανταποκρίνονται στο κάλεσμα!!!!!

Αντιμετωπίσαμε δυσκολίες ,οι οποίες σταδιακά επιλύονται κι έτσι μας δίνεται η δυνατότητα να επικοινωνούμε και με άλλους τρόπους, όπως για παράδειγμα με e-mail.

Ως καθηγήτρια αγγλικών σε 2 σχολεία, και συγκεκριμένα σε 10 τμήματα, έχοντας δύο παιδιά που και αυτά αντιμετωπίζουν τις προσκλήσεις της εξ-αποστάσεως εκπαίδευσης και ως “μαθήτρια-εκπαιδευόμενη” στα νέα δεδομένα it takes time…!!!! Είμαι σίγουρη ότι κι εσείς στα σπίτια σας βιώνετε αντίστοιχες καταστάσεις και ζητώ την κατανόησή σας για τις καθυστερήσεις.

Eπί του παρόντος η επικοινωνία μας περιορίζεται στον τοίχο της κυψέλης. Μέσα στις επόμενες μέρες θα έχουν αναβαθμιστεί οι πλατφόρμες και η επαφή μας θα είναι πιο εύκολη και πιο άμεση. Ως τότε ακόμη κι ένα απλό μήνυμα μέσα στην κυψέλη που ανήκει ο καθένας σας (κάτι που έχει ήδη γίνει με κάποιους…) θα μας φέρει πιο κοντά…και το καταθέτω ως προσωπική ανάγκη!

https://e-me.edu.gr/groups/EXPERIENCES ( ΣΤ2/ΣΤ3-11ο Δ.Σ.ΓΛΥΦΑΔΑΣ)

https://e-me.edu.gr/groups/11dim-glyfada-A1-eveliktizoni ( Α1/ ΕΥΕΛ. ΖΩΝΗ-11ο Δ.Σ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ)

https://e-me.edu.gr/groups/7-dim-glyfada-g1-g2-g3-agglika ( Γ1/Γ2/Γ3 -7ο Δ.Σ.ΓΛΥΦΑΔΑΣ)

https://e-me.edu.gr/groups/7-dim-glyfada-b1-b2-agglika ( Β1/Β2- 7ο Δ.Σ.ΓΛΥΦΑΔΑΣ)

https://e-me.edu.gr/groups/7dim-glyfada-a1-a2-agglika (Α1/Α2- 7ο Δ.Σ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ)

Σας στέλνω θετική αύρα πασπαλισμένη με αισιοδοξία, χαμόγελο, φως, χρώμα, μουσική και αγάπη!

Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και την στήριξη και σας αφήνω με τρεις αγαπημένες μου φράσεις… και την ευχή να μας βρει το αύριο πιο δυνατούς και πιο ενωμένους…..

Ενώ προσπαθούμε να μάθουμε στα παιδιά μας τα πάντα γύρω από τη ζωή, τα παιδιά μας μαθαίνουν τι είναι η ζωή!!!! (Γουίλιαμ Σάρογιαν -Αμερικανοαρμένιος συγγραφέας)

Την άνοιξη… αν δε τη βρεις.. τη φτιάχνεις!!!! (Οδυσσέας Ελύτης)

Experiences are building blocks for the future!!!!

Η κυρία Αφροδίτη σας!