Δημιουργία μαθητικών λογαριασμών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (Π.Σ.Δ.)

Αγαπητοί γονείς,

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την εξ  αποστάσεως εκπαίδευση, παρακαλώ, διαβάστε τις Οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για την ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση που θα βρείτε εδώ.

Στη συνέχεια, προχωρήστε στην δημιουργία λογαριασμού μαθητή στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες.

Όπως φαίνεται και από τα παραπάνω, ξεκινήστε από τον σύνδεσμό https://register.sch.gr/students/  για τη δημιουργία μαθητικού λογαριασμού στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ) , ανατρέχοντας εκ νέου, εάν χρειαστεί,  στους παραπάνω συνδέσμους για περαιτέρω διευκρινήσεις.

Με τη δημιουργία μαθητικού  λογαριασμού στο ΠΣΔ, δίνεται η δυνατότητα στους μαθητές και στις μαθήτριες του σχολείου μας να συνδεθούν στις εκπαιδευτικές πλατφόρμες, τις οποίες θα ορίσουν οι εκπαιδευτικοί και θα ενημερωθείτε για αυτές προσεχώς με σκοπό τη λειτουργία της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Εάν δεν μπορείτε να συνδεθείτε, λόγω ενδεχόμενης υπερφόρτωσης του δικτύου, προσπαθήστε  λίγο αργότερα.

Ο αριθμός Μητρώου Μαθητή που θα σας ζητηθεί υπάρχει στον  Έλεγχο  Προόδου  του Α΄ τριμήνου για τα παιδιά της Γ΄, Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ τάξης.

Για τους μικρότερους μαθητές και μαθήτριες σχετικά με τον Αριθμό Μητρώου   ή για οποιοδήποτε ερώτημα,  μπορείτε να μας τηλεφωνείτε τη Δευτέρα 23/3/2020 και Τρίτη 24/3/2020 από τις 8:30 π.μ. έως τις 2 μ.μ. στο σχολείο ή να μας αποστείλετε email για να σας τον  δώσουμε.

Σας ευχαριστώ

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΚΟΥΤΑΛΕΛΗ ΕΛΕΝΗ