Εορτή των Τριών Ιεραρχών και υπενθύμιση για μηνιαίες ενημερωτικές συναντήσεις

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020, ημέρα εορτασμού των Τριών Ιεραρχών, θα πραγματοποιηθούν εορταστικές εκδηλώσεις για την προσφορά των Τριών Ιεραρχών στα Γράμματα σε ένα διδακτικό δίωρο στο σχολείο μας.

Κατά τα λοιπά, θα τηρηθεί το Ωρολόγιο Πρόγραμμα του σχολείου μας όπως κάθε μέρα, από την Πρωινή Ζώνη έως και το Ολοήμερο Πρόγραμμα (7.00 π.μ. έως 16.00 μ.μ.).

Επίσης, σας υπενθυμίζουμε όσο αφορά στις μηνιαίες ενημερωτικές συναντήσεις ότι:

  • Όταν η ώρα της ενημερωτικής συνάντησης έχει ορισθεί πριν τις 13:20μ.μ. – 14:00μ.μ., σύμφωνα με τον πίνακα που έχει δοθεί προς ενημέρωσή σας και είναι αναρτημένος στον ιστότοπο του σχολείου μας, η επικοινωνία του γονέα με τον εκπαιδευτικό για λειτουργικούς λόγους μπορεί να γίνεται και τηλεφωνικά.
  • Σε κάθε περίπτωση, οι ενημερωτικές συναντήσεις με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μπορούν να πραγματοποιηθούν έκτακτα και σε κάποια άλλη χρονική στιγμή, εφόσον κρίνεται αναγκαίο, έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία του εκπαιδευτικού με τον γονέα ή/και το αντίστροφο.
  • Εάν μία ενημερωτική συνάντηση αναβληθεί για προγραμματισμένους λόγους, ο εκπαιδευτικός θα ενημερώσει έγκαιρα τους μαθητές και τις μαθήτριες του τμήματος.

Σας ευχαριστούμε

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ