Ενημερωτικό σημείωμα

α) Γενική Συνέλευση Συλλόγου Εκπαιδευτικών

Αγαπητοί γονείς,
Σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο θα παραμείνει κλειστό την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 λόγω της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Γλυφάδας, Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης.

β) Έλεγχοι προόδου & ενημέρωση γονέων/κηδεμόνων

Υπενθυμίζουμε ότι την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 θα ενημερωθούν οι γονείς/κηδεμόνες των Α΄ και Β΄ τάξεων σχετικά με την πρόοδο των μαθητών/τριών και θα δοθούν Έλεγχοι Προόδου για τους μαθητές/τριες των Γ΄, Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων από τις 1.20μ.μ. έως τις 2.00 μ.μ..

Όσο αφορά στην ενημέρωση των γονέων από τους εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων για το Α΄ τρίμηνο:

Η κυρία Γκίτσα Όλγα (Αγγλικά στο Α1, Α2, Β1, Β2, ΣΤ1) , η κυρία Βαχτσεβάνου Αναστασία ( Γαλλικά στην ΣΤ΄ τάξη) , ο κύριος Λαγγούσης Ανδρέας (Τ.Π.Ε.) και η κυρία Τόλη Λαμπρινή (Θ.Α.) θα ενημερώσουν την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019 από τις 1.20 μ.μ. έως τις 2.00 μ.μ. Η επικοινωνία με τους γονείς μπορεί να είναι και τηλεφωνική εκτός από δια ζώσης.

Οι υπόλοιποι εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων θα ενημερώσουν την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 από τις 1.20 μ.μ. έως τις 2.00 μ.μ.

Η Πρωινή Ζώνη και το Ολοήμερο Πρόγραμμα την παραπάνω ημερομηνία (18-12-2019) θα λειτουργήσουν κανονικά.

γ) Εκκλησιασμός

Επίσης, την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019 θα πάμε στην εκκλησία το πρωί περίπου κατά τις δύο πρώτες διδακτικές ώρες. Τα παιδιά θα προσέλθουν κανονικά το πρωί (8.00 π.μ. -8.15 π.μ.) και με τη συνοδεία των εκπαιδευτικών τους θα εκκλησιαστούν στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στην Τερψιθέα. Έπειτα θα επιστρέψουν στο σχολείο και θα ισχύσει κανονικά το Ωρολόγιο Πρόγραμμα κάθε τάξης.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ