Παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

  • Στις 09:30 π.μ. Δευτέρα (28/10/2019) η Σημαιοφόρος και οι Παραστάτες θα έρθουν στην αυλή της εκκλησίας του Αγίου Κωνσταντίνου, όπου θα συναντήσουν την κυρία Μίχα Αναστασία. Θα παρακολουθήσουν την επιμνημόσυνη δέηση και στη συνέχεια θα μεταβούν με τη συνοδεία των γονιών τους και έπειτα από συνεννόηση με την κυρία Μίχα Αναστασία στο Μνημείο Ηρώων έξω από τον Άγιο Τρύφωνα στην Άνω Γλυφάδα για την κατάθεση των στεφάνων. Κατόπιν θα μεταβούν στο σημείο εκκίνησης της παρέλασης στη διασταύρωση των οδών Γεννηματά και Άθωνος στην Άνω Γλυφάδα.

  • Στις 11:00 π.μ. οι μαθητές που θα παρελάσουν θα πρέπει να βρίσκονται στη διασταύρωση των οδών Γεννηματά και Δαρδανελλίων στην Άνω Γλυφάδα, όπου θα συναντηθούν με την κυρία Χριστοφορίδου Θεοδώρα και τον κύριο Πατίλη Παναγιώτη.

  • Η παρέλαση θ’ αρχίσει μετά τις 11:00 π.μ. σύμφωνα με το συνημμένο σχεδιάγραμμα. Παρακαλούμε οι γονείς να μεριμνήσουν για την έγκαιρη προσέλευση των μαθητών στο σημείο που ορίστηκε παραπάνω και την ασφαλή αποχώρησή τους μετά το τέλος της παρέλασης. Σας εφιστούμε την προσοχή ότι μπορεί τα τμήματα της παρέλασης ν’ αρχίσουν να διαλύονται στην οδό Αιγύπτου. Παρακαλούμε η παραλαβή των μαθητών να γίνει στη διασταύρωση των οδών Γεννηματά και Σμύρνης και έπειτα από συνεννόηση με τους εκπαιδευτικούς που τα συνόδευσαν στην παρέλαση.

ΑΠΟ ΤΗ Δ/ΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ