Λίγες σκέψεις για τα Χριστούγεννα

Όσες φορές κι αν γεννηθείς Χριστέ μου

πάντα μια φάτνη θα διαλέγεις

και ένα αχυρένιο λίκνο

Γιατί της αγάπης τα σκουτιά

δε θέλουν πλούτη

μονάχα Φως για να γνωρίσεις το άδολο χνώτο της ανάσας της και την ανέσπερη χαρά της προσφοράς της.

Κι αν σου μυρίσει σμύρνα ή λιβάνι ή αν οι παλάμες σου γυαλίσουν από της χρυσόσκονης  την άχνη τότε μπορεί το χέρι κάποιου Μάγου να σε άγγιξε που θέλει να σου πει πως είσαι ικανός να νιώσεις ένα αλλιώτικο Χριστουγεννιάτικο ξημέρωμα.

Από την εκπαιδευτικό του σχολείου μας Γιώτα Λαμπροπούλου

Ράμπα επί της οδού Μ. Ασίας

Στο σχολείο μας, κατόπιν αιτήματός μας, τοποθετήθηκε ράμπα επί της οδού Μ. Ασίας προκειμένου να διευκολυνθεί η πρόσβαση στα άτομα με κινητικές δυσκολίες. Ευχαριστούμε το Δήμο Γλυφάδας για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα του σχολείου μας.

Εορτασμός της επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940 και μαθητική παρέλαση

Αγαπητοί γονείς,

στα πλαίσια του εορτασμού της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 θα πραγματοποιηθεί μαθητική παρέλαση. Λεπτομέρειες θα σταλούν τις ερχόμενες ημέρες. Οι μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ τάξης που θα συμμετέχουν στην παρέλαση θα φέρουν την παρακάτω ενδυμασία σύμφωνα με τις οδηγίες των γυμναστών τους:

Κορίτσια

Τα κορίτσια θα φορούν άσπρο πουκάμισο και μπλε φούστα, άσπρο καλσόν και μαύρα παπούτσια.

Αγόρια

Τα αγόρια θα φορούν άσπρο πουκάμισο και μπλε παντελόνι καθώς και μαύρα παπούτσια.

Αξεσουάρ για κορίτσια και αγόρια

Από το σχολείο θα δοθεί για τα μεν κορίτσια μπλε φουλάρι και για τα αγόρια μπλε γραβάτα. Επίσης δίνεται σε όλα τα παιδιά η κονκάρδα του 11ου Δημοτικού Σχολείου που τοποθετείται στα αριστερά. Όλα τα παραπάνω, μετά το τέλος της παρέλασης επιστρέφονται στο σχολείο.