Λειτουργία Ολοήμερου προγράμματος

Αγαπητοί γονείς,

Την Πέμπτη 15/09/2022 ξεκινά η λειτουργία της Πρωινής Ζώνης 7:00 έως 8:00 (προσέλευση 7:00 έως 7:15 από την οδό Αττικής).

Την Παρασκευή 16/09/2022 ξεκινά η λειτουργία του Ολοήμερου προγράμματος του σχολείου μας, αρχικά μέχρι τις 15:50.

Το Ολοήμερο ξεκινά στις 13:20 και οι μαθητές αποχωρούν στις 14:55 ή 15:50 σύμφωνα με την δήλωσή τους από την πόρτα της οδού Αττικής όπου και τους περιμένουν οι συνοδοί τους. Όταν ξεκινήσει η λειτουργία του πλήρους ωραρίου του τμήματος θα υπάρχει αποχώρηση και στις 17:30 σύμφωνα το διευρυμένο πρόγραμμα.

Η ώρα της σίτισης – χαλάρωσης είναι πάντα 13:20 έως 14:00. Το φαγητό πρέπει να είναι μέσα σε ένα πλαστικό σκεύος (με το όνομα του/της μαθητή/τριας πάνω σε αυτό), κατάλληλο για ζέσταμα σε φούρνο μικροκυμάτων αν χρειαστεί.

Κάθε μαθητής έχει το δικό του πιρούνι ή κουτάλι, νερό και αντισηπτικά χαρτομάντηλα.

Όσοι μαθητές επιθυμούν τοποθετούν το δοχείο με το φαγητό τους στο ψυγείο που βρίσκεται στο ισόγειο του σχολείου, πριν την έναρξη του πρωινού μαθήματος.

Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές των τμημάτων αξιοποιούν τον χρόνο παραμονής στο σχολείο για την μελέτη των εργασιών που ανατέθηκαν στο πρωινό πρόγραμμα, κυρίως στα μαθήματα της γλώσσας και των μαθηματικών. Συνιστάται η εκμάθηση της ορθογραφίας και η μελέτη των θεωρητικών μαθημάτων να γίνεται στο σπίτι.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία.

Η υπεύθυνη του Ολοήμερου προγράμματος

Τέση Μίχα

Σύνδεση στην πλατφόρμα e-me για τους μαθητές της Α’ τάξης

Για τη σύνδεση στην πλατφόρμα e-me οι μαθητές της Α’ τάξης θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσουν λογαριασμό στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ) ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες:

Α. Δημιουργία λογαριασμού στο ΠΣΔ

 • Μπείτε στη διεύθυνση https://register.sch.gr/students/ επιλέξτε «Ας ξεκινήσουμε» και ακολουθήστε προσεκτικά τις οδηγίες συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής αίτησης, ώστε να ολοκληρωθεί επιτυχώς η εγγραφή.
 • Κατά την εγγραφή  θα ζητηθεί ο Α.Μ. (αριθμός μητρώου) του/της μαθητή/τριας. Αν δεν τον γνωρίζετε, επικοινωνήστε με το σχολείο.
 • Είναι αναγκαία η ορθή αναγραφή της διεύθυνσης e-mail του  και του αριθμού κινητού τηλεφώνου, ώστε να είναι εύκολη η ανάκτηση των στοιχείων μαθητικού λογαριασμού σε περίπτωση που αυτά ξεχαστούν.
 • Στο πεδίο «Τμήμα» αν υπάρχει μόνο ένα τμήμα, πρέπει να οριστεί ο αριθμός 1.
 • Όταν ολοκληρωθεί η εγγραφή του/της μαθητή/τριας αποστέλλεται  μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείο (e-mail), στη διεύθυνση e-mail που δήλωσε ο γονέας/κηδεμόνας, με τα στοιχεία εγγραφής.

Β. Οδηγίες σύνδεσης στην e-me

Στη συνέχεια, οι μαθητές συνδέονται στην πλατφόρμα e-me με το όνομα χρήστη και τον κωδικό που δημιούργησαν στο ΠΣΔ.

 1. Συνδεθείτε στη διεύθυνση https://e-me.edu.gr/
 2. Επιλέξτε «Είσοδος»
 3. Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης του/της μαθητή/τριας στα αντίστοιχα πεδία.
 4. Επιλέξτε «Είσοδος»
Τμήμα Α1

Μετά την αρχική σύνδεση, κάθε φορά που θα επανασυνδέεστε θα ελέγχετε αν υπάρχουν προσκλήσεις συμμετοχής σε κυψέλες (ψηφιακές τάξεις) εκπαιδευτικών στο καμπανάκι που βρίσκεται πάνω δεξιά και στη συνέχεια θα κάνετε αποδοχή της πρόσκλησης του εκπαιδευτικού.

Τμήμα Α2

Μετά την αρχική σύνδεση ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να στείλετε αίτημα συμμετοχής στην κυψέλη της δασκάλας του τμήματος. Κάθε φορά που θα επανασυνδέεστε θα ελέγχετε αν υπάρχουν προσκλήσεις συμμετοχής σε κυψέλες (ψηφιακές τάξεις) άλλων εκπαιδευτικών στο καμπανάκι που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Αγιασμός 2022-23

Αγαπητοί γονείς,

τη Δευτέρα 12/09/2022 στις 9:00 π.μ. θα γίνει ο Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2022-23.

Η είσοδος γονέων και μαθητών θα γίνει αποκλειστικά από την οδό Μ. Ασίας. Οι μαθητές θα κατέβουν στο κάτω προαύλιο για τον Αγιασμό και θα παραταχθούν με τη βοήθεια των υπεύθυνων εκπαιδευτικών της τάξης τους. Όσοι γονείς επιθυμείτε να παρακολουθήσετε την τελετή θα παραμείνετε στο επάνω προαύλιο.

Οι γονείς και οι μαθητές της Α’ τάξης θα παραμείνουν στο σχολείο για να κατανεμηθούν σε τμήματα, να παραλάβουν βιβλία και να ενημερωθούν από τις δασκάλες της τάξης.

Σας ευχόμαστε υγεία και δημιουργικότητα στο νέο ξεκίνημα και σας περιμένουμε στο σχολείο μας.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων

και ο Διευθυντής του Σχολείου

Ενημέρωση Γονέων για το Α.Δ.Υ.Μ. για μαθητές/τριες που θα φοιτήσουν στη Δ’ Τάξη το σχ. έτος 2022-2023

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι για την Δ’ τάξη του 2022-23 θα πρέπει να εκδώσετε νέο  Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή/τριας (Α.Δ.Υ.Μ.), το οποίο θα πρέπει να προσκομιστεί με την έναρξη του σχολικού έτους.

Ο Διευθυντής

Θειόπουλος Κωνσταντίνος

Διευρυμένο ωράριο ολοήμερου σχολείου

Αγαπητοί γονείς,

Aπό τη φετινή χρονιά 2022-23 οι ώρες αποχώρησης για το ολοήμερο πρόγραμμα διαμορφώνονται ως εξής:

 1. 15:00
 2. 15:50
 3. 17:30

Εφόσον επιθυμείτε να τροποποιήσετε την αρχική σας αίτηση, συμπληρώστε το νέο έντυπο συμμετοχής στο ολοήμερο πρόγραμμα ξεχωριστά για κάθε παιδί. Οι υπογεγραμμένες αιτήσεις μπορούν να σταλούν είτε ηλεκτρονικά στο email mail@11dim-glyfad.att.sch.gr είτε να παραδοθούν φυσικά εντός ωραρίου λειτουργίας μέχρι και τις 06/09/2022.

Χορήγηση τίτλων προόδου σχολ. έτους 2021-22

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι αύριο Τετάρτη 15/06/2022 στις 8:15 π.μ. θα χορηγηθούν οι τίτλοι προόδου του σχολ. έτους 2021-22.

Η αποχώρηση θα γίνει από τις δύο εξόδους όπως πάντα στις 9:00 π.μ.

Όσοι γονείς επιθυμείτε μπορούμε να σας χορηγήσουμε βεβαίωση για γονική άδεια.

Καλό καλοκαίρι σε όλους

Ο Διευθυντής

Θειόπουλος Κωνσταντίνος

Πρόγραμμα της αυριανής γιορτής του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες ,
Μια μέρα έμεινε ( Σάββατο 04 Ιουνίου 2022 , στις 19:30 ) πριν από το καλοκαιρινό πάρτι του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων στο σχολείο και θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το πρόγραμμα που θα υπάρχει. Πιο αναλυτικά:
 • 19:30 ώρα προσέλευσης ,
 • 20:00 Έναρξη αποφοίτησης ΣΤ’ τάξης 2021-2022
 • 21:00 Παραδοσιακοί Χοροί από την ΠΑΡΟ από τον μουσικοχορευτικό σύλλογο “ΧΟΡΟΣΤΑΣΙ”
 • 21:30 Χορός και τραγούδι για όλους
 • 23:00 – 23:30 Λήξη Καλοκαιρινού Πάρτι
Στην διάρκεια του Πάρτι και για 3 ώρες θα υπάρχει το Photo Booth με την δυνατότητα για δωρεάν Φωτογραφήσεις για όλους και φυσικά Σουβλάκι και αναψυκτικά!!!
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ με πολύ κέφι και πολύ Χορό!!

ΔΣ Συλλόγου γονέων & κηδεμόνων

11ου Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας

Ελληνική βραδιά – Πάρτι για μικρούς και μεγάλους από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων

Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο σύλλογος Γονέων & κηδεμόνων του Σχολείου μας συνεχίζοντας τις ενέργειές του, διοργανώνει το Σάββατο 04 Ιούνιου 2022, στις 19:30 στο προαύλιο του Σχολείου «Ελληνική Βραδιά – Πάρτυ» για μικρούς και μεγάλους.

Μετά από σχεδόν 2,5 χρόνια που λόγω covid δεν μπορούσαμε να διοργανώσουμε κάτι για όλους μας ήρθε η ώρα να ξεφαντώσουμε, να διασκεδάσουμε, να χορέψουμε (Παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικοί), να καλωσορίσουμε την έναρξη του Καλοκαιριού με πολύ κέφι και να αποχαιρετήσουμε την ΣΤ’ Τάξη του Σχολείου μας.

Για όλα αυτά ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων έχει προετοιμάσει για όλους εμάς:

 1. DJ με πλούσια Ελληνική μουσική και όχι μόνο,
 2. PhotoBooth για 3 ώρες με δωρεάν φωτογραφήσεις για όλους με θέμα το «Καλοκαίρι»
 3. Ο Λαογραφικός Μουσικοχορευτικός Όμιλος Γλυφάδας «Χοροστάσι» θα μας χορέψει παραδοσιακούς χορούς από την Πάρο και θα μας ξεσηκώσει έτσι ώστε να χορέψουμε όλοι μαζί,
 4. Σουβλάκι, αναψυκτικά και μπύρες (για τους μεγάλους) έχουν ήδη κανονιστεί με προσιτές τιμές για όλους (2€ το Σουβλάκι 160gr & 1,5€ τα αναψυκτικά και οι μπύρες, πληρωμή μόνο με μετρητά).

Ψήστες , ταμείο και Ψησταριές από το ψητοπωλείο «Μέλι & Λάδι» θα είναι στην διάθεσή μας για να επιμεληθούν για το φαγητό και το πότο μας.

Η είσοδος θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ για όλους!!!!

Το μόνο που χρειαζόμαστε, είναι να έρθετε ΟΛΟΙ ( Γονείς & Παιδιά ), να περάσουμε όμορφα και υπέροχα!
Στην εκδήλωση θα υπάρχει Ταμείο από τον σύλλογο έτσι ώστε όποιος γονέας δεν έχει πληρώσει την ετήσια συνδρομή του να το κάνει εκείνη τη στιγμή αλλά και για όποιον άλλον θέλει να συνεισφέρει οικονομικά στον σύλλογο.

Η είσοδος στο σχολείο θα γίνεται από την οδό Μικράς Ασίας.

Με εκτίμηση
Το Διοικητικό συμβούλιο

Συμπληρωματική εγκύκλιος για την Διαδικασία εισαγωγής μαθητών στην Α΄ τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2022-2023

Σε συνέχεια της με αρ. πρωτ. 43820/Δ2/14-04-2022 εγκυκλίου του Υ.ΠΑΙ.Θ. με θέμα: «Διαδικασία εισαγωγής μαθητών στην Α’ τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2022-2023» σας ενημερώνουμε για τα εξής:

Η διαδικασία για την επιλογή των μαθητών που θα φοιτήσουν στην Α΄ τάξη των Μουσικών Γυμνασίων θα πραγματοποιηθεί τις εργάσιμες ημέρες από 16 έως 22 Ιουνίου 2022 και θα ξεκινήσει ταυτόχρονα σε όλα τα Μουσικά Σχολεία την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022 και ώρα 10.00 με τη γραπτή εξέταση των υποψηφίων [ακρόαση ηχητικού δίσκου (cd)].

Μετά την ολοκλήρωση της γραπτής εξέτασης η διαδικασία εισαγωγής θα συνεχιστεί την ίδια ημέρα με την εξέταση των υποψηφίων από την αρμόδια επιτροπή. Αναλόγως του αριθμού των αιτήσεων η διαδικασία της εξέτασης των υποψηφίων από την αρμόδια επιτροπή δύναται να
διαρκέσει έως την 22η Ιουνίου 2022.

Για το πρόγραμμα των εξετάσεων, τα θέματα των εξετάσεων, τη βαθμολόγηση και τις εγγραφές των μαθητών ισχύει η με αρ. πρωτ. 20923/Δ2/23-02-2021 Υ.Α. «Λειτουργία Μουσικών Σχολείων» (Β΄878).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα Μουσικά Σχολεία της περιοχής τους.

Πρόγραμμα ανακύκλωσης στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας

Αγαπητοί γονείς, την Παρασκευή 20/05 έγινε ένα ξεχωριστό μάθημα στο σχολείο μας, ένα μάθημα ζωής και πολιτισμού. Κινητό συνεργείο της περιφέρειας Αττικής επισκέφθηκε το σχολείο μας και ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό μίλησε στους μαθητές μας για την σημασία της ανακύκλωσης εστιάζοντας στη δημιουργία περιβαλλοντικής συνείδησης μέσα από τη βιωματική εμπειρία. Μαθητές κι εκπαιδευτικοί είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα αειφορίας αλλά και απλές χρηστικές πληροφορίες. Το αποτέλεσμα είναι οι αυριανοί πολίτες που χτίζει η εκπαίδευση να αποκτήσουν θετικό περιβαλλοντικό προσανατολισμό και να σεβαστούν το σπίτι μας, τη Γη. Δώσαμε όλοι υπόσχεση ότι θα είμαστε εκεί και για επόμενες ανάλογες δράσεις.