Χριστουγεννιάτικα στολίδια από το Τμήμα Ένταξης

Οι μαθητές του τμήματος ένταξης ετοίμασαν χριστουγεννιάτικα στολίδια για να τα προσφέρουν στο φιλανθρωπικό μπαζάρ του σχολείου. Για τα στολίδια χρησιμοποίησαν: πηλό, φόρμες ζαχαροπλαστικής για μπισκότα, κορδέλες, χρυσό χρώμα. Για τους χιονάνθρωπους χρησιμοποίησαν: κάλτσες, ρύζι, φακές, κορδέλες, κουμπιά.

Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές του Δ1

Σήμερα, Παρασκευή 20/12 φτιάξαμε τον χιονάνθρωπο που βλέπετε. Ένας μαθητής έπαιξε με την κιθάρα του χριστουγεννιάτικες μελωδίες και ο σύλλογος γονέων με τον Αη Βασίλη μας μοίρασαν γιο γιο και σοκολάτες!! Χρόνια πολλά σε όλους!

Διαβάστε περισσότερα

Πασχαλινές λαμπάδες από τους μαθητές μας (Πάσχα 2019)

Οι μαθητές του σχολείου μας (στα πλαίσια του μαθήματος Εικαστικών) δημιούργησαν με κέφι και φαντασία τις δικές τους πασχαλινές λαμπάδες, «έβαψαν» – διακόσμησαν αυγά, κ.α.
Εάν- όπως λέγεται- η λαμπάδα συμβολίζει την ψυχή μας, οι μαθητές μας θέλησαν με τις λαμπάδες τους να μας μεταφέρουν το μήνυμα του αναστάσιμου φωτός.
Διαβάστε περισσότερα

Πασχαλινές λαμπάδες…για ΑΔΕΣΠΟΤΕΣ ψυχές

Οι μαθητές του τμήματος Δ’ 3 με πολύ μεράκι δημιούργησαν όμορφες, πολύχρωμες λαμπάδες προκειμένου να τις χαρίσουν στο παζάρι του φιλοζωικού σωματείου «Stray.gr» και να βοηθήσουν έμπρακτα τα αδέσποτα ζώα.
Διαβάστε περισσότερα